Mancare de dovlecei cu ciuperci

de katty in Mancaruri de post, 1 Oct 2017 | 16018 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1/2 morcov
  • 2 dovlecei tineri
  • 300 gr ciuperci champignon
  • 300 gr rosii pasate
  • sare
  • 1 lingura ulei
  • piper negru macinat
  • 1 foaie de dafin
  • rozmarin uscat
  • 2 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de dovlecei cu ciuperci:

Curatam ceapa si o tocam fin, ardeiul gras cubulete, iar morcovul semirondele cat mai subtiri.

Trecem ciupercile rapid printr-un jet de apa si le taiem in patru.

Dovleceii ii curatam si ii taiem cuburi mai mari.

In uleiul incins, punem la calit, pe rand, morcovul, ceapa, ardeiul gras, ciupercile. Acoperim cu apa calda. Punem sare, piper, foaia de dafin si lasam sa dea cateva clocote, apoi punem dovleceii. Fierbem 10 minute, apoi punem rosiile si rozmarinul. Fierbem pana scade si se leaga sosul.

Adaugam usturoiul tocat fin inainte de a stinge focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de dovlecei cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume